Fizetési feltételek

S-Process Kft.
5700 Gyula, Erdélyi Sándor utca 12/A

Adószám: 24806680-1-19

Cégj.sz.: 19-09-516869

Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési lap kitöltése megrendelésnek minősül, és vállalom, hogy a részvételi díjat a megjelölt határidőn belül átutalom az S-Process Kft. Forrás számlájára. Jelentkezésem beérkezése után regisztrációm visszaigazolását e-mailen, a számlát postai úton kézbesítik vagy személyes átadásra kerül a rendezvényen.

Amennyiben 3 napon belül nem érkezik meg a visszaigazolás, akkor az alábbi elérhetőségen ezt jelezhetem: +36-30/474-2449 (Sánta Csaba) telefonszámon vagy az info@uzletimodellek.hu e-mail címen.

A regisztráció a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

Felhívom szíves figyelmedet, hogy a korlátozott számú helyekre való tekintettel a rendezvényre való bejutás csak a határidőre teljesített befizetések esetén garantált.

Lemondási feltételek:

A részvétel lemondása csak írásban lehetséges, legkésőbb a rendezvény előtt 2 munkanappal. Ez esetben bruttó 500 Ft kezelési díj levonása mellett visszautaljuk a részvételi díjat a megrendelő számlájára. A lemondási határidő után érkezett lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módomban visszatéríteni.
A szervező fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására pl. versenyérdek-ellentét stb. miatt.

A részvételi díj tartalmazza a rendezvényre történő belépést és a kiválasztott részvételi csomaghoz tartozó oktatási és bónusz elemeket.

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy adataimat az S-Process Kft kezelje, és további információt küldjenek számomra.

komment

süti beállítások módosítása